Gedurende het seizoen kunnen wij u de volgende diensten verlenen:

Wifi: Op het hele terrein en in de appartementen is gratis, WIFI beschikbaar.

De broodservice: Iedere morgen bieden wij u een ruime keuze ambachtelijk brood en gebak aan, bereid door onze vaste brood- en banketbakker uit Die.

De drankjes en ijsjes: Tijdens de openingstijden van de receptie, heeft u een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken en kwaliteits- ijs.

 De table d'hôte: Twee maal per week heten wij u in een vriendelijke en familiaire sfeer, welkom om te genieten van een maaltijd in de buitenlucht (aperitief, hoofdgerecht, dessert en koffie of thee). Thierry in de keuken, werkt met verse en seizoensgebonden producten, die uw smaakpapillen zullen verrukken.

Afhaalmaaltijden: Op bestelling bieden wij u verschillende malen per week afhaalmaaltijden aan: Handgemaakte verse pizza's, frietjes ….

Wasmachine: Wÿ hebben voor u een wasmachine mes grote capaciteit, muntjes verkrygbaar bij de receptie.

Regionale producten: Wij vinden het waardevol een scala aan regionale producten aan te bieden, traditioneel en volgens lokaal recept gemaakt: geitenkaas, notenolie, gedroogde lavendel........

Ideeën voor uitstapjes en ontdekkingen: Wij staan tot uw beschikking om u te adviseren bij uw uitstapjes en verschillende activiteiten in de regio: wandelingen, bezoeken van plaatsen (De kelders van de Clairette) en stadjes, routes voor de mountainbike of de toerfiets, kanoën, klimmen, via ferrata.....

U heeft bij ons toegang tot onze gidsen en gedetailleerde kaarten met meer oorden om te ontdekken.

Onze liefde voor de natuur en onze praktijk van sporten in de vrije natuur, staan ons toe u te adviseren in de beste mogelijkheden om u onze prachtige omgeving te laten ontdekken.

 


Domaine du Mûrier - 1050 Chemin Chandillon - 26150 Die - France 

+33 (0)475 213 016   -   info@domainedumurier.com

Cell: +33 (0)632 755 731